Pilgrimsvandring:
Følgeskab - Fællesskab - Genkendelse.     Søndag den 24. april 2022

Alle er velkommen på denne vandring med Karen-Marie Holst Jannerup som leder. Karen-Marie er i bestyrelsen for Den Danske Klosterrute og en god ven af Birgittaforeningen. Hun var blandt de første i Danmark, der blev grebet af pilgrimstanken for 20-25 år siden, og har gjort meget for at udbrede kendskabet til det at være pilgrim i dag.

Karen-Marie skriver om vandringen:
”Sammen vil vi høre beretningen om vandringen til Emmaus.  Forvirrede og længselsfulde disciple deler deres frustrationer og sorger, da der uventet kommer en ukendt mand og slår følge med dem. En del af vandringen vil foregå i stilhed. Inden vi er tilbage ved Klosteret hører vi om, at blive genkendt og skimte både en fremtid og et håb”.

Vandringen, på ca. 8 km, og som afslutning serveres der kaffe i Klosteret.

- Mødetid og sted: Søndag d. 24 april kl.11.00. På grund af konfirmation i kirken mødes vi ved Veteranbanen i Mariager, Ny Havnevej 4.
- Pris: 25 kr. for ikke medlemmer
- Medbring mapakke og hvad du vil drikke undervejs.
- Tilmelding: Grethe Holmriis, mail: gholmriis@gmail.com, eller tlf. 51838490

Kirke - Vandring - Vingård
                                            Søndag d. 22. maj 2022

Den dag har vi både kirke, vandring og vingård på programmet.
Vi begynder dagen med en gudstjeneste i Sem kirke kl. 10.30 ved Cicilie Poulsen. Denne lille kirke, der blev bygget omkring år 1100, ligger smukt og markant i landskabet. Efter gudstjenesten i den fine gamle kirke vandrer vi omkring Sem sø og over til vingården Semsøgård, hvor  vinbonden Ivan Bogner og hans hustru Birgitte vil tage imod os.
Der serveres en sandwich, hvorefter Ivan fortæller om vinproduktion og giver smagsprøver på den liflige drik sammen med hjemmebagt brød.

- Mødetid og sted: Søndag d. 22.maj kl 10.30 i Sem Kirke
- Pris: 25 kr. for ikke-medlemmer. MobilePay 96 858.
- Tilmelding til Grethe Holmriis, mail: gholmriis@gmail.com  eller  tlf. 51 83 84 90.

Morgensang
Juni, Juli og august

Datoer og tekst kommer senere.

Midsommervandring
Tirsdag den 21. juni 2022 kl. 18.30 ved Mariager kirkes P-plads.

Med Jørgen Kruse som turguide og fortæller vandrer vi langs Mariager Fjord. Turen er på ca. 5 km og forgår i roligt tempo. Aftenen rundes af med sang, lidt til ganen og hyggeligt samvær omkring bålpladsen i klosterhaven.
- Mødetid og sted: Tirsdag den 21. juni kl 18.30 ved Mariager Kirkes P-Plads-
- Pris: 25 kr. for ikke medlemmer-
Aftensang
Oktober, november og december

Datoer og tidspunkter kommer senere

Medvandring - for Danmissions arbejde
Søndag den 9. oktober 2022

Thyra Smidt og Preben Andersen leder vandringen.
(mere tekst kommer senere)

- Mødetid og sted: Søndag d. 9. oktober kl. 11.30 fra Mariager kirkes P- plads     efter gudstjenesten.
- Pris: 25 kr. for ikke medlemmer.
- Medbring  madpakke, og hvad du vil drikke undervejs.

Årsmøde.
Tordag d.27. oktober 2022 kl. 19.00 i Klostersalen, Mariager

Yderligere oplysninger om foredrag m. v. kommer senere

"Den indre sangskat"
Torsdag d. 17. november 2022

Forfatter og salmedigter Iben Krogsdal vil fortælle om hverdagslivet på godt og ondt ud fra nogle af sine salmer. Vi skal høre om livskriser, små opstandelser og om livet i magt og afmagt.                                                      Her bliver vi inviteret indenfor i salmedigteruniverset og får også indblik i nogle af de menneskeskæbner og tanker, der ligger bag Ibens salmer. Undervejs skal vi synge, og der vil også blive tid til spørgsmål.

- Mødetid og sted: Torsdag d. 17. nov. kl.19.00, Mariager Klosterbygning.
- Pris: 25 kr. for ikke medlemmer

Forklaring om Birgittasymbolet